Élet-Stílus

Kellemes és hasznos

Talán maga Alexander Graham Bell sem gondolta volna, hogy lehetőségek tárházát hagyja hátra az utókornak, mikor 1876-ban szabadalmaztatta találmányát, a telefont. Ekkor még nagyon kezdetleges volt a készülék, de az elmúlt időben a rohamosan növekvő igényeknek és fejlődő piacnak köszönhetően mára maximálisan kihasználhatjuk az okostelefonban rejlő lehetőségeket.

Ma már aligha tudnánk elképzelni az életünket a pici, de igen hasznos és okos készülékek nélkül, hiszen míg régebben fejből tudtunk a gyakran tárcsázott telefonszámok nagy részét, ma már telefonunk memóriáját használjuk előszeretettel, így nevezhetnénk a saját személyi asszisztensünknek is.

Kellemes és hasznos 1

A számtalan alkalmazás, játék és különböző programok mindig lekötik a figyelmünket, hiszen az újdonság varázsa izgalmas időtöltés biztosít, és bártan kijelenthetjük, ha okostelefonunk van, bizony nem unatkozhatunk mellette. Bármikor megoszthatjuk gondolatainkat, élményeinket barátainkkal a közösségi portálokon – a beépített kamera segítségével akár képekben is -, hiszen egy mozdulattal postolhatunk, vagy hozzászólhatunk a témákhoz. Letölthetünk vicces alkalmazásokat és böngészhetjük a netet kedvünkre. Persze a szórakoztatás mellett más erénye is van, mivel időt és pénzt is megspórolhatunk használatával.

Az okostelefonok egy egészen más világot tárnak elénk az internet miatt, hiszen ami a világhálón nem található meg, az szinte nem is létezik. Éppen ezért a hivatalok és egyéb szolgáltatók is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az interneten keresztül is elérhetőek legyenek, és weboldalaikon elintézhessük ügyes-bajos dolgainkat. Így plusz energiát és időt spórolhatunk meg magunknak, mivel akár a buszon utazva is netezhetünk, megrendelhetjük a mozijegyet, foglalhatunk asztalt a baráti összejövetelhez és intézkedhetünk hivatalos ügyeinket is.

Több e-mail fiókot is beállíthatunk készülékünkre, így minden haszontalannak tűnő percet feláldozhatunk a munka oltárán, így biztosítva magunknak több szabadidőt, amit barátainkkal és családunkkal tölthetünk, vagy bármi mással. Nagy előnye, hogy azonnal eljutnak hozzánk az információk és rögtön reagálhatunk is rájuk, így gördülékenyebbé tehetjük a kommunikációt.

Az idő pénz, tartja a mondás. De okostelefonunk segítségével valóban spórolhatunk, és nemcsak időt. Például ingyenes csevegő programokat tölthetünk le, ami segítségével az éppen fennlévő ismerősöket díjmentesen hívhatjuk, vagy sms helyett chatezhetünk velük. Beállíthatjuk azt is, hogy automatikusan keresse meg az érzékelhető WIFI hálózatokat, így nem kell tartanunk attól sem, hogy túllépjük a rendelkezésünkre álló havi adatforgalmat. Hasznos programokat is letölthetsz rá, mint például a GPS-vevő, így nem kell külön készüléket tartanod arra az esetre, ha eltévednél.

A Vodafone összegyűjtötte neked a legnépszerűbb okostelefon-ajánlatait, hogy kedvedre válogathass! Nézz körül, válaszd ki a neked tetszőt, szórakozz és spórolj te is okostelefonoddal!

További információk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik