Élet-Stílus

Kubatov cáfol Fradi-ügyben

Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökjelöltje cáfolta Kevin McCabe azon állításait, miszerint előrehaladott tárgyalásokat folytatnának az angol befektetővel az általa birtokolt FTC Labdarúgó Zrt., és az ingatlanok további sorsáról, és azt is, hogy az alapelvekről már meg is állapodtak volna.

“A közvélemény korrekt tájékoztatása céljából leszögezzük, hogy Kevin McCabe úr szombat délután egy közös szándéknyilatkozat tervezetét juttatta el a Ferencvárosi Torna Clubhoz a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt részvényei és az ingatlanok eladásáról, melyen utólag, tollal odaírt megjegyzések, módosítások szerepeltek. Néhány órával később ezzel szemben arról szereztünk tudomást, hogy a Ferencvárosi Torna Club helyett mégis Berki Krisztián úrral írt alá McCabe úr egy számunkra ismeretlen tartalmú dokumentumot, ami megkérdőjelezi a nekünk megküldött tervezet érvényességét” – áll Kubatov Gábor közleményében.

A Fidesz országos pártigazgatója, aki az FTC-nek a Zrt.-be delegált tagja, sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy szombat óta “semmiféle kommunikáció vagy tárgyalás nem történt az ügyben”, és jelzi, hogy éppen ezért az alapelvekben sem történhetett megegyezés.

A labdarúgóklubot 2008 áprilisában megvásárolt angol üzletember kedden az FTC honlapján jelentetett meg közleményt, melyben jelezte, hogy közös szándéknyilatkozatot írt alá Berki Krisztiánnal, a BK Management Kft. tulajdonosával, amelynek értelmében a korábbi vezérigazgató cége átveszi a labdarúgóklub irányítását.

Ebben jelezte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat Kubatov Gáborral a teljes projekt jövőjével kapcsolatban, s ennek része a teljes ingatlan átadása is. “Az alapelvekben már megegyeztünk, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható” – olvasható McCabe közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik