Élet-Stílus

Elia elhagyja Hamburgot

A tavaly üstökösként berobbanó Eljero Elia idén kegyvesztett lett Hamburgban, Armin Veh irányítása alatt ritkán lép pályára, akkor is inkább csereként. Szedi a sátorfáját.

A Sport Bild szerint a világbajnokságon is szerepelt 24 éves szélső elégedetlen a rá hárul szereppel, s a több játéklehetőség érdekében szeretne más klubhoz igazolni, akár a Bundesligában maradva. A játékos állítja, ha edzője jobban bízna benne, többre lenne képes.
„A helyzetem nem túl rózsás. De a labdarúgás ilyen. Minden tőlem telhetőt megteszek majd az edzéseken, s majd meglátjuk, ez mire lesz elég.”

A szélvészgyors játékos formahanyatlása mögött ugyanakkor edzője szerint a nem kellő hozzáállás áll, Veh szerint Elia egész egyszerűen ellazsálja a tréningeket, s ezért a mérkőzéseken nem tud hozzátenni a csapat játékához.
„Én is olvastam az interjút. Állítja, hogy mindig száz százalékra törekszik, de ezzel egyelőre még adós. A St. Pauli ellen egy félidő alatt egy említhető mozdulatot sem láttam tőle” – fogalmazott a hamburgi szakvezető.

A holland válogatott futballista iránt nyáron a Juventus érdeklődött, míg télen a Wolfsburg szerette volna megvásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik