Élet-Stílus

A kis divatdiktátor visszatért

Gwen Stefani 4 és fél éves kisfia már most kis divatikonnak számít. A mama nyomdokaiban lépked és imádja a divatot.

Kingston Rossdale neve már most beíródott a divatbemutatók történetébe. Gwen Stefaniról már ódákat zengtünk, tudjuk róla, hogy kitörölhetetlenül bevéste magát a zeneiparba és a divat változó forgatagában is erős egyéniségként képviselteti magát L.A.M.B. nevű divatmárkájával. Az utóbbi időben viszont már gyerekeknek is tervez a kreatív anyuka. Könnyen teszi ezt, hiszen két kisfia sosem hagyja kifogyni az ötletekből.

Gwen szerint mind a két kissrác imádja a divatot, de Kingston az, akit nehéz befolyásolni.
Ő egyszerűen megy a saját feje után, például nem egy fotó készült, amin megdöbbentő módon kilakkozott körmökkel látható. A szélsőségek ellenére mégis a legfiatalabb „férfi-divatikonként” emlegetik a kis Kingstont. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy róla nem egy játszótéren, hanem egy divatbemutató színpadán készülnek fotók.

Legutóbb február 17-én a Mercedes-Benz-divathéten láthattuk, édesanyja divatshow-ján vonult fel mosolyogva a szöszi kisfiú. A bemutatón Gwen kisebbik fia, a kétéves Zuma is jelen volt.
„Nagyon jók voltak, izgatott és felhevült állapotba hoztuk őket, hiszen divatbemutatón vannak” – nyilatkozta az énekesnő a show előtt.

A híres sztárcsemetékről sokat fogunk még hallani, s az sem lenne meglepő, ha idővel Kingston a sztármodellek soraiba lépne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik