Élet-Stílus

Bársonybőrbe bújt farkasok

Senki nem mondhatja, hogy a férfiakra nem gondolnak eleget a tervezők. Az idei divatban még nagyobb szerephez jutnak az erősebbik nem képviselői, de jobb, ha felkészülnek, hogy a borostás favágók ideje végképp leáldozott.

A bársonyzakó igenis férfias.
Elérkezett a színes bársonyzakók kora. A divattervezők most nem érték be a bársony lágy hangulatával, még extrábbat akartak kihozni a népszerű alapanyagból. A zakókat színesre, a pantallókat pedig a felsőruházat árnyalataival tették hasonlatossá. A képen látható egy Bottega Veneta modell. A tervező szívesen játszik a színekkel, de a Gucci még ennél is messzebbre ment.

Bársonymellényt mindenkire.
A mellények is visszatérőben vannak, kiváltképp a fényes, vastag, puha bársonyból készült darabok. A zakó alól kivillanó ruhadarab nagyon szexis és egyedi viselet. Ha az ingen, vagy hosszú ujjú pólón hordják, ahogy ennél a Dolce&Gabbana ruházatnál látjuk, akkor trendi lesz a hatás.


Feszüljön a bársonygatya.
Miért csak a nők hordhatnának bársonyból készült nadrágokat? A szűk, vagy picit bővebb nadrágok ebből az anyagból nagyon feltűnőek és lépést tartanak a legfrissebb trenddel. Egy szőrös táska, vagy selyeming még jobban feldobhatja a megjelenést, ahogy azt a Dolce&Gabbana divatcég is példázza. A visszafogottabb típusoknak pedig itt van egy elegáns, lovaglócsizmás Louis Vuitton összeállítás.


Tetőtől talpig bársonyban.

Az ízlésesség titka az egyszerű szabásvonalakban rejlik. Mivel az alapanyag önmagában is feltűnő, így a vonalvezetésbe kell a szolidabb eleganciát belecsempészni. A mellékelt Giorgio Armani ruhán jól látszik, milyen jól mutatnak a férfi modellek ebben az alapvetően nőies anyagban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik