Élet-Stílus

A vörös ruha varázsa

Közismert tény, hogy a vörösbe öltözött nőkre könnyebben rányomulnak a pasik, mint a szolidabb színeket választó társaikra. Valentin-napra kifejezetten jó választás.

Évekkel ezelőtt a University of Rochester kutatócsoportja egy érdekes kísérletben vizsgálta és bizonyította, hogy a férfiak zömének nemcsak hogy felkelti az érdeklődését a vörösbe vagy pirosba öltözött hölgy látványa, hanem fizikálisan is közeledni próbál az első adandó alkalommal. Talán ezt jól tudják a divatdiktátorok is, mert náluk a vörös ruha soha nem megy ki a divatból. A vörös olyan, akár a Chanel kis feketéje: egyszerűen örökérvényű.

És vannak, akik azt is bebizonyították, hogy a hölgy életkorától függetlenül varázslatos hatása van ennek a színnek. A Dallas sorozat egykori Samantha-ja már túl van a 70-en és mégis olyan elegánsan és ellenállhatatlan nőiességgel vonult végig vörös ruhájában a The Heart Truth’s Red Dress divatbemutatóján, hogy attól még a férfiak is elpirosodtak. A New Yorkban megrendezett eseménynek egyetlen kritériuma az volt, hogy a meghívott sztárvendégek igyekezzenek piros viseletben érkezni.

Linda Gray színésznőt nem véletlenül kérték fel a nagyszabású eseményre, hamarosan újraforgatják a világszerte sikeres Dallas sorozat legújabb szériáját. A 20 évnyi kihagyás után már az olajmágnás Bobby– és Jockey Ewing fiai vívják egymással az ádáz küzdelmet, de a sorozatban sokszor láthatjuk majd a régi kedvenceket is, és természetesen Linda Grey újra Samantha bőrébe bújhat. Reméljük, vörösben is látjuk újra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik