Élet-Stílus

Ki fog nyerni a Grammy átadón?

Három és fél órás gálaműsor keretében adják majd át vasárnap a Los Angeles-i Staples Centerben a Grammy-díjakat. A fellépők között olyan legendák jelennek meg, mint Mick Jagger, Barbra Streisand és Bob Dylan, a fiatal rajongók által istenített Kate Perry, Lady Gaga, a Muse. Emellett Dr. Dre és Eminem közösen adja majd elő az I Need a Doctort.

A USA Today 10 kategóriában osztotta meg olvasóival a Grammy-esélyesekkel kapcsolatos tippjeit. A lap úgy véli, hogy az év legjobb albuma Eminem Recoveryja lesz az általa jobbnak tartott The Suburbs helyett. A legjobb hangfelvételért járó elismerés a Lady Antebellum Need You Nowja kapja az újság szerint.

Eminem

Eminem

A lap egyértelműnek tartja, hogy a legjobb új előadó Drake, a legjobb énekesnő Lady Gaga, a legjobb férfi énekes Urban lesz, urbánus/alternatív kategóriában pedig Cee Lo Green végez majd az élen. A rockbandák között a papírforma szerint a Ready To Startot előadó Arcade Fire végezhet az első helyen, akikkel szemben a USA Today a The Black Keyst tartaná érdemesnek a Grammy-díjra.

Lady Gaga

Lady Gaga

A lap szerint a szólórapperek között is Eminem lesz a nyerő a Not Afraiddel, holott megítélése szerint ebben a műfajban az elismerés most inkább Kanye Westnek járna a Power előadásáért. A producerek között a The Smeezingtons tűnik befutónak, amellyel szemben az újság szerint a Lady Gagát menedzselő RedOne-nak járna a Grammy.

Aretha Franklin

Aretha Franklin

Visszatér a színpadra Cee Lo Green, Gwyneth Paltrow és a Muppet Show figurái alkotta, már korábban is kirobbanó sikert aratott formáció. A műsorban helyet kapott egy, a detroiti műtétje után lábadozó, 18-szoros Grammy-díjas Aretha Franklin számára készített Valentin-napi egyveleg is.

A műsorszámokat Zac Brown, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Ricky Martin, Matthew Morrison, Ryan Seacrest, Jason Segel, Keith Urban és will.i.am fogja felkonferálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik