Élet-Stílus

Ismét kidőlt a Milan peches játékmestere

Andrea Pirlo, az AC Milan középpályása alighogy felépült combsérüléséből ismét az oldalvonalon túlra került.

Andrea Pirlótól bizony elpártolt a szerencse, hiszen éppen felgyógyult combsérüléséből, a pénteki gyakorláson ismét kidőlt a sorból. A később elvégzett vizsgálatok során kiderült, hogy megsérültek a térdszalagjai, ezért az orvosok hathetes kihagyás jósolnak neki.

Ezzel nem csak a Parma elleni bajnokira nevezettek közül húzták ki a nevét, de a jövő heti, Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-találkozón sem számíthat rá Massimiliano Allegri vezetőedző, aki alig néhány órával Pirlo újabb sérülése előtt beszélt arról, hogy a szombat esti bajnokin be kívánja vetni a 31 éves karmestert.

Pirlónak a szezon végén jár le a szerződése, és azon kívül, hogy tíz éve hűséges a milánói klubhoz, más nem szól a hosszabbítás mellett, miután az utóbbi időszakban csupán árnyéka volt korábbi önmagának, és emellett a sorozatos sérüléseinek is betudható, hogy a vezetők egyelőre nem kopogtattak az ajtaján újabb ajánlattal.

A 72-szeres válogatott középpályás kidőlése tovább szaporítja a ráncokat Allegri homlokán, hiszen a trénernek sok a sérültje, ráadásul a télen igazolt Mark van Bommel és Urby Emanuelson – mivel a Bayern München, illetve Ajax színeiben pályára lépett a legrangosabb európai kupasorozat mostani kiírásában – a BL-ben nem bevethető.

Viszont jó hír a Milan-fanatikusok és persze Allegri számára, hogy Alessandro Nesta és Nicola Legrottaglie is rendbe jött annyira, hogy játszhasson szombaton a Parma ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik