Élet-Stílus

Kijött az új Explorer

Megjelent az Internet Explorer 9 kiadásra jelölt verziója. Ahogy ilyenkor szokás az ígéretek szerint gyorsabb, biztonságosabb és jobban kezelhető mint elődje.

Letölthető a Microsoft legújabb internetes böngészőjének, az Internet Explorer 9-nek a kiadásra jelölt (RC – Release Candidate) verziója. Az egy fokozattal korábbi béta állapotú böngészőt 25 millióan töltötték le világszerte. Az IE9 RC révén ellenőrizhetővé válik, hogy weboldaluk vajon megfelelően jelenik-e meg a Microsoft következő generációs már végleges böngészőjében.

Microsoft azt ígéri hogy az elmúlt hónapok fejlesztéseinek köszönhetően jelentősen javult a teljesítmény, a SunSpider tesztben például 35 százalékkal lett gyorsabb az IE9 RC, mint a béta.

Kijött az új Explorer 1A kezelőfelület is több ponton újult meg, például az értesítések kezelésénél vagy a weboldalaknak az Asztalra való letűzésénél. E mellett a HTML5 és egyéb webes szabványokat is támogat az IE9 RC, mint a Geolocation, a szemantikus címkék vagy a WebM videók.Az RC megjelenésére időzítve mutatják be a mese.tv html5 alapokon megújult új oldalát is, amely az ie9.mese.tv linken érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik