Élet-Stílus

Kik miatt szenved a Juventus?

Diego, a Juventus korábbi, a Wolfsburg jelenlegi játékosa tudni véli, kik miatt szerepel gyengén a torinói csapat.

Nem biztos, hogy Diego a legmegfelelőbb ember arra, hogy kibeszélje a Juventus problémáit, hiszen ő sem váltotta meg a világot Torinóban. Beszédes adat, hogy a klub egy év után tíz millió euróval kevesebbért adta el a nyáron, mint amennyiért megvette.

A 25 esztendős brazil játékost ugyanakkor ez nem tartotta vissza attól, hogy megnevezze a Juventus kerékkötőit, szerinte elsősorban Luigi Del Neri vezetőedző és Giuseppe Marotta sportigazgató bűne, hogy a csapat csak a nyolcadik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy hat pontra van a BL-szereplést érő negyedik helytől.

A Juventus azonban nyugodtan koncentrálhat a bajnokságra, miután sem az Európa Ligában, sem az Olasz Kupában nincs már versenyben. Az előbbi sorozattól veretlenül, hat döntetlennel (!) a csoportkör után, míg utóbbitól a negyeddöntőben búcsúzott.

A legutóbbi pofon: Palermo-Juventus 2-1

„Elsősorban azok a felelősek a gyengébb szereplésért, akik vezetik a csapatot. Láttam a Juventus legutóbbi, Palermo elleni meccsét (1-2), és azt állapíthattam meg, hogy volt csapattársaim nincsenek toppon” – nyilatkozta a brazil játékmester a Sportal.comnak.

„Sok jó játékos van a keretben, de nekik szükségük van arra, hogy jobban vezessék őket. Bárki is hozza meg a döntéseket a klubnál, nem sokat tud a labdarúgásról” – tette hozzá Diego, akik 47 találkozón szerepelt a Juventusban, ezeken hét gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik