Élet-Stílus

Transzszexuális modell a kifutón

Lea T nemcsak bátran vállalt transzszexualitásának tényével, hanem profizmusával is meghódítja a divat világát.

A Givenchy divatház 2010-es reklámfilmjében tűnt fel először a hosszú lábú, kecses modell, akinek Riccardo Tisci szavazott óriási bizalmat. A légies manöken esetében kevesen gondolnák, hogy ő valójában nem nőnek, hanem férfinek született. A Givenchy ház jól döntött, mert a reklámfilm óriási port kavart, ami hírverésnek is első osztályú volt. A divatcég mellett Lea T is ennek a lépésnek köszönheti, hogy felfigyelt rá a divatipar, s a magazinok számára készített fotósorozat után a Sao Paolo Fashion Week keretein belül is learathatta a babérokat, mint kifutó modell.
Az Alexandro Herchcovitch ruháiban felvonuló modell vastapsot kapott és sokkal több elismerője van, mint negatív kritikusa.

Elképzelhető, hogy a Herchovitch brand februári bemutatóján is számítanak rá a New York Fashion Week-en. De erősítheti a Párizsi Fashion Week csapatát is a Givenchy divatház oldalán.

Lea T bátorságának hozománya lehet, hogy más transzszexuális modellek is önbizalmat és hitet kapnak ahhoz, hogy kilépjenek a rivaldafénybe és bizonyítsák rátermettségüket a modellszakmára, ezzel is színesítve a kifutók világát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik