Élet-Stílus

Luxusszülinap négylábúaknak

Manapság már nemcsak a gyerekeket kényeztetik születésnapjuk alkalmából.

A Reuters beszámolója szerint különleges figyelemben részesülnek mostanában a négylábúak is. Születésnapi partik, kellékek, pékség: mind-mind kifejezetten a négylábúak kedvére. A lelkiismeretes és persze vagyonos gazdik pedig úgy tűnik egyáltalán nem sajnálják az időt és a pénzt sem arra, hogy felejthetetlen luxusszületésnappal kedveskedjenek kedvencüknek.

Az Egyesült Államokban az utóbbi időben kifejezetten nőtt a kereslet a legkülönfélébb négylábú igényeket kielégítő boltocskák iránt. Egymás után nyílnak a cukrászdák, a kávézók és a pékségek is, amik arra szakosodtak, hogy természetes alapanyagokból készítsenek édességeket: kifejezetten négylábúaknak. A hóbortnak persze ára is van: egy amerikai bolttulajdonos, aki különleges rendezvényeket szervez kutyáknak a Reutersnek azt is elmondta, hogy egy szülinap ára 75 eurónál kezdődik, de volt már olyan buli, ami 335 eurójába került a lelkes gazdinak.

Az üzlettulajdonos állítja egyáltalán nem ritka, hogy a gazdik limuzint, sőt alkalmi barátokat is bérelnek, hogy tökéletesen sikerüljön az ünnepség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik