Élet-Stílus

Elfogy az Inter a BL-re?

Olasz és német sajtóhírek alapján az Inter két kulcsjátékosát is elveszítheti a Bayern elleni BL-nyolcaddöntőre. Legutóbb épp a bajoroktól 2009-ben megszerzett Lúcio dőlt ki.

A Palermo elleni, 0-2-ről 3-2-re megnyert bajnokin a brazil védő combizom-húzódást szenvedett, sérülését az Inter honlapja is megerősítette, ám azt nem fűzték hozzá, hogy a dél-amerikai gyógyulása mennyi időt vesz majd igénybe.

„Franco Combi professzor, az Inter orvosi stábjának vezetője hétfő este Lúciót és Esteban Cambiassót is megvizsgálta. Mindkét futballista a Palermo elleni találkozón sérült meg. Cambiassónak ínzúzódás keletkezett a bal combjában, Lúcio pedig a combhajlító-izmát fájlalta” – állt a milánói klub közleményében.

A 32 esztendős brazil a német Spox magazin szerint tíz napon belül is felépülhet, így „összedrótozva” akár szerepet kaphat a németek ellen. Cambiasso esetében az olasz és a német lapok is találgatnak, egy és három hét közötti intervallummal számolva.

A legutóbbi BL-döntő két szereplője február 23-án méri össze tudását Milánóban, a visszavágót március 15-én rendezik Münchenben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik