Élet-Stílus

Van, amikor az ember eszi az oroszlánt

Kenguru- és csörgőkígyó- után jön az oroszlántaco.

Oroszlánnal szélesíti étkei palettáját egy arizonai tacoétterem az óriáskígyó, aligátor, kenguru, rénszarvas, csörgőkígyó és teknős, no meg a szokványos húsokból készült tacók után.

Az étterem fél év óta szerdánként szolgál egzotikus tacotartalommal, és ennek a sorozatnak a következő epizódsztárja az állatok királya. Az étterem nem akar azonban feleslegesen oroszlánt vágni vagy vágatni, ezért előre feltérképezi az igényt. Február 7-ig kell leadnia minden vágyakozónak a rendelést, majd február 16-án fogyaszthat ember oroszlánt a tucsoni étteremben, amely egzotikus tacóit általában 3-4 dollárért adja. Az oroszlánevő emberek ennél azonban csak jóval drágábban juthatnak a különlegességhez, az állatok királyából készült taco adagjának ára 8 dollár 75 cent – 1800 forint – lesz.

Ez azonban még mindig olcsónak számít egy másik, ugyancsak arizonai étterem oroszlánáraihoz képest. Az az étkezde tavaly a labdarúgó-világbajnokság tiszteletére és Afrikára utalva oroszlánburgerrel is szolgált vendégeinek. 21 dollárt (4000 forint) kóstált, ha valaki oroszlánburgert kóstolt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik