Élet-Stílus

A Hamburg nem engedi el Van Nistelrooyt

A Hamburg cáfolta a spanyol újságok azon értesüléseit, miszerint Ruud van Nistelrooy visszatér a Real Madridhoz.

Spanyol sajtóinformációk szerint a holland csatár hamarosan visszatér a Realhoz, hogy pótolja a fél évre kidőlt Gonzalo Higuaínt, a Hamburg vezetőinek azonban erről egészen más a véleményük. Röviden: nem akarnak megválni a tavaly januárban szerződtetett, korábban a PSV Eindhovenben és a Manchester Unitedben is megfordult labdarúgótól.

Van Nistelrooy pénteken végig a pályán volt a Frankfurt elleni bajnokin, amely után a Hamburg igazgatója cáfolta, hogy a szezonban kilenc gólt szerző csatár a Realban folytatja. „A spanyol lapok azt írnak, amit akarnak, a mi álláspontunk nem változott ez ügyben” – próbálta meg tisztázni a helyzetet Bastian Reinhardt.

A múlt héten, amikor felmerült a visszatérés lehetősége, Van Nistelrooy állítólag megfenyegette a klubját, hogy ha nem engedik vissza a Realhoz, a német csapatban sem játszik többet. Igaz, egy nappal később aztán győztes gólt lőtt a Schalkének.

„Ha a végén Ruud (van Nistelrooy) lesz az, akit megszerzünk, akkor nagyon boldog leszek. Jól ismerem őt” – jelezte néhány nappal korábban José Mourinho, a Real Madrid trénere, hogy ő szívesen látná a 67-szeres holland válogatott játékost a csapatában.

A Hamburg ellenállásán azonban a jelek szerint megbukik a visszatérés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik