Élet-Stílus

A legdivatosabb teniszezők

A teniszt emlegetve már nemcsak a Grand Slam-győzelmek juthatnak eszünkbe, hanem a divatos koktélruhában játszó hölgyek is.

Elmúltak már a fehérben pályára lépő, hosszú szoknyát és harisnyát viselő női teniszcsillagok évei. Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a divat a teniszpályákon is. Az sem ritkaság, hogy az Australian Openen koktélruhában és kisestélyiben szálljon versenybe néhány divatőrült játékos.

A ruháit illetően Venus Williams az egyik legfeltűnőbb: kiváló játékán túl a saját tervezésű teniszruháival is érdemekre hajt. A féléves pihenőjéből visszatérve ellenfelét, Sara Erranit nem csak labdaérintéseivel, hanem saját tervezésű, elől végig zippzáros, színjátszó anyagból készült ruhájával is legyőzte. Vele szemben esélytelen volt az egyszerű fekete sortban, kék pólóban pályára lépő olasz teniszezőnő. Ha visszaemlékszünk, a tavalyi évben a csipkekombiné-szerű teniszruhájával és alóla kivillanó testszínű bugyijával vonta magára a világsajtó figyelmét.

A szőke dán, Caroline Wozniacki sem elégedett meg a világranglista legelőkelőbb helyezésével, mert a sportruháival a férfirajongók szimpátiájára is hajt. Az egyik kedvence egy rózsaszín-fehér habos, fodros miniruha, mely szemérmetlenül kihangsúlyozza hosszú, izmos lábait – a pályára lépve többnyire harsány kiáltásokkal fogadják az erősebbik nem képviselői.

A sportruházati cégek is felfedezték a teniszcsillagokban rejlő lehetőségeket: a Nike például az egyik legkreatívabb márka a divatos teniszcuccok előállításában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik