Élet-Stílus

De csinos az örömanyám!

Az örömanyák legnagyobb örömére a Love by Enzoani nem csak a menyasszonyokra gondolt, amikor tervezőceruzát ragadott.

A 2011-es évben a menyasszonyoknak fel kell kötniük a harisnyatartójukat! Ugyanis nem garantált, hogy ők lesznek az esemény középpontjában, ha a család mélyebben beleássa magát az esküvői divatba. Az örömapának sem kell már a 35 évvel ezelőtti szövetkezeti bálon viselt öltönyt előásnia a szekrény mélyéről, elég, ha fellapozza valamelyik divatcég katalógusát és máris elegánsabb lehet a nagy napon, mint valaha.

Az Enzoani divatcég például célba vette az örömanyákat is, hogy méltó királynőként kísérhessék lányukat, vagy fiúkat az oltár elé. A Love elnevezésű kollekciójuk 2 részből áll minden évben. A vagány, gyakran rövid koktélruhákból és a hosszú estélyi ruhákból. A kollekció darabjai 10-12 színben kaphatóak, és hozzájuk színben illő kabátkák, stólák, övek és egyéb kiegészítők is rendelhetőek.

„Az amerikai sztárok különböző rendezvényeken és gálákon előszeretettel viselik ezeket az alkalmi ruhákat”- olvasható az alompar.hu oldalán a kollekcióról. Az említett oldalt már csak azért is érdemes megnézniük a házasulandóknak, mert az idei esküvői sminktrendtől kezdve a divatos karikagyűrűkön át, egészen a nászút ajánlatokig mindent megtalálnak rajta, amire csak szükségük lehet.

AJÁNLOTT LINKEK: Az álompár hivatalos oldala! (www.alompar.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik