Élet-Stílus

Néggyel nyert az Espanyol

Mind az Espanyol, mind a Mallorca négy góllal nyert a spanyol bajnokság 18. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein.

A vasárnap délutáni négy találkozón úgy született tizenegy gól, hogy az Osasuna Getafe elleni meccse gólnélküli döntetlennel zárult. A Racing A Sportingot fogadta, és a 30. percben megszerezte a vezetést Gregory öngólja révén. Az utolsó percig úgy tűnt, ez lesz a mérkőzés egyetlen gólja, ám a 91. percben Castro egyenlíteni tudott, pontot mentve így a Sportingnak.

Az Espanyol a Zaragozát fogadta, és Osvaldo révén már a 8. percben megszerezte a vezetést. Fél óra eltletével Luis Garcia öngóljával már kettő volt az előnyük, míg négy perccel később Vazquez növelte a gólok számát. A 87. percben pedig Sergio Garcia állította be a 4-0-s végeredményt.

Szintén négyet lőtt a Mallorca, amelyik az Almeria csapatát fogadta. Ramis a 12. percben juttatta előnyhöz a hazaiakat, majd a 38. percben Víctor volt eredményes Pereira passzából. Bár a 66. percben, Crusat gólja után úgy tűnt, vissza tud jönni a meccsbe az Almeria, Nsue hamar bizonyossá tette a hazai fölényt, a 68. percben volt eredményes. Végül pedig a korábban gólpaszt adó Pereira is betalált.

Primera División, 18. forduló:
Espanyol – Zaragoza 4-0 (3-0)
Gól: Osvaldo (8.), Luis Garcia (30., öngól), Vazquez (34.), Sergio Garcia (87.)

Mallorca – Almeria 4-1 (2-0)
Gól: Ramis (12.), Victor (37.), Lopez (67.), Pereira (88.), ill. Crusat (66.)

Osasuna – Getafe 0-0

Racing Santander – Sporting Gijon 1-1 (1-0)
Gól: Gregory (30., öngól), ill. Castro (91.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik