Élet-Stílus

Íme, az idei frizuradivat

Rövid vagy hosszú. Göndör vagy egyenes. Mindegy. A lényeg, hogyan viseljük. Az OurVanity divatoldala összegyűjtötte az idei tél divatos hajviseleteit.

Nem csak az öltözékünkben, a frizuráinkkal is igyekszünk követni a divatot. Ha mostanában gondolkodunk azon, meglátogatjuk a fodrászunkat, s valami igazán újat kérünk majd tőle, addig még csak véletlenül se üljünk autóba, amíg végig nem lapoztuk az OurVanity című internetes divatoldal legfrissebb bejegyzését, ami a 2010-2011-es tél legújabb frizuradivatját illeti.
A lap szerint a hosszú hajaknál nem kell különösebb beavatkozásra számítanunk, akár hullámos a rőzsénk, akár egyenes, a lényeg a természetesség.

Szinte hihetetlen, de az évtizedekkel ezelőtt megálmodott bubifrizura idén is hódít. Azonban a trendi változatánál nem feltétlenül kell szinte fejbőrig megszabadulnunk a tincseinktől, hiszen a hosszított, vállig érő változata is menő.
A fiúsabb hajtípusok kedvelőinek – hihetnénk – kevesebb lehetőségük akad a kreativitásra. Nos, lehet, hogy igazunk van, hiszen idén még mindig a térben felállított formák jellemzik a divatot ebben a kategóriában. Halle Berry újra ilyet visel, nem is meglepő, hiszen annó ő teremtett divatot vele.
Az igazán trendi frizura idén azonban a retróhullámoktól fodros. Minél természetesebb, annál divatosabb, s akár a nagymamáink 1940-ben készült fotóival is megrohamozhatjuk a fodrászunkat. Ha képes lesz rekonstruálni a képen látottakat, biztosak lehetünk majd benne, divatosak vagyunk, még ha picit szokatlan is a látványunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik