Élet-Stílus

Ancelotti csodálkozik, hogy nem rúgták ki

Szerencsésnek tartja magát Carlo Ancelotti, a Chelsea vezetőedzője, hogy a gyengébb szereplés ellenére még nem menesztették a klubvezetők.

„Olyan eredményekért, amilyenek nekünk vannak, már sok edzőt kirúgtak” – mondta az 51 éves olasz szakember, aki az előző idényben duplázott, azaz bajnok és FA-kupa-győztes lett a londoni együttessel, ugyanakkor a Chelsea jelenleg csak ötödik a Premier League-ben, miután a legutóbbi tíz találkozóján mindössze tíz pontot gyűjtött.

„Ha bemegyünk egy étterembe, az étkezés után fizetünk. Hasonló a helyzet: a szezon végén kell kifizetni a számlát, és a klub majd ítélkezik felettem” – jegyezte meg Ancelotti, aki a Milannal edzőként és játékosként is kétszer-kétszer nyerte meg a BEK-et, illetve Bajnokok Ligáját.

„A legjobb fogás a BL-győzelem lenne. Éreztem az ízét néhányszor, és jó…” – utalt az olasz szakember arra, hogy a legrangosabb európai kupasorozatban nyolcaddöntős a csapata, de jelezte, a sérültek felépülésére szükség lesz a hőn áhított végső sikerhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik