Élet-Stílus

A neten már kapható az óvszerek Rolls Royce-a

A francia luxusóvszer első pillantásra úgy fest, mint egy ékszerdoboz.

A termék kitalálói szerint ízléses, minőségi és gyönyörű dolgokra mindig is volt igény és szerintük ezalól az óvszerek sem kivételek. Épp ezért dobták piacra az Original Condom névre keresztelt óvszert, aminek már az ára is luxus: a 6 darabos csomagért közel 5 ezer forintot, míg a 3 darabosért is 3 ezer forintot kell leszurkolnia a vásárlóknak – írja a hvg.hu.

Ezért az árért viszont valódi luxusban lehet részük: a harsány, színes, fóliába csomagolt óvszerek helyett, a luxusváltozat szarvasbőr tapintású csomagolásban érkezik, a dobozka ráadásul utántölthető és inkább hasonlít ékszerdobozra, semmint óvszertartóra. A készítők nem titkolt szándéka az volt, hogy egy olyan alternatívát kínáljanak a rikító, komódba rejtett dobozok helyett, melyek akár az éjjeliszekrényen, vagy akár egy női táskában is diszkréten megbújhatnak.

A luxuskondomot egyelőre csak interneten lehet megrendelni, de az ötletgazdák már tervezik, hogy hamarosan méltó helyeken, például hotelekben is hozzá lehessen majd férni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Luxusóvszertől jobb lesz a szex? (hvg.hu)
Tudjon meg még többet az óvszerről a hivatalos weboldalon (theoriginalcondom.com)
Mindent a védekezésről (házipatika.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik