Élet-Stílus

Ronaldinho a Blackburnben?

Az angol Blackburn tulajdonosa három évre busás, 24,6 millió eurós fizetéssel igyekszik a csapathoz csábítani az AC Milan brazil támadóját, Ronaldinhót.

A klub új tulajdonosa, az indiai Venky’s igyekszik Blackburnbe csábítani az aranylabdás futballistát, a cég képviselői már fel is vették a kapcsolatot Ronaldinho menedzserével.

A Venky’s elnöke, Anuradha Desai arról számolt be a BBC Radio Lancashire-nek, hogy Ronaldinho szívesen játszana a Premier League-ben, és abban bízik, hogy sikerül is vele megállapodni. Desai – aki Ronaldinho szerződtetése mellett egyébként David Beckham kölcsönvételét is kezdeményezte – a remélt ügylet anyagi részleteit sem titkolta el.

Ezek szerint a 31 éves brazil labdarúgó az első szezonban 7,6 millió eurót, majd a következő két évben 8,5 milliót tehetne zsebre a szolgálataiért Blackburnben.

Steve Kean, a csapat menedzsere elmondta, tud a kapcsolatfelvételről, és örömmel venné, ha sikerülne megszerezni az AC Milan támadóját, de a tárgyalás állásáról, az esélyekről nem tudott beszámolni. „Persze, hogy örülnék, ha jönne, de azt hiszem, nincs is olyan szakvezető a Premier League-ben, aki nem látna szívesen egy olyan játékost, aki korábban kétszer is az év legjobbja volt a FIFA-nál” – nyilatkozta Steve Kean, akinek a csapata jelenleg a 12. helyen áll a húsz klubot felvonultató angol bajnokságban.

Egyezség Dzeko-ügyben

A Manchester City megállapodott a VfL Wolsburggal Edin Dzeko vételárában angol labdarúgóklub – írta kedden este az MTI. Sokáig úgy tűnt, hogy a bosnyák válogatott csatárért folytatott versengésben a Juventus lesz a befutó, ugyanis a játékos kijelentette, hogy a Serie A-ban kíván futballozni, ám sajtóértesülések szerint a Manchester City „visszautasíthatatlan”, 35 millió eurós ajánlatot tett klubjának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik