Élet-Stílus

Mindenhol Nadal a legjobb

Az L'Equipe című francia sportlapnál, valamint a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségénél is a spanyolok világelső teniszezője, Rafael Nadal volt a legjobb.

Az idén a Roland Garroson, Wimbledonban és a US Openen is győztes, világelső Rafael Nadalt választotta a bajnokok bajnokává 2010-es teljesítménye alapján a L’Equipe című francia sportlap. A képzeletbeli dobogóra két labdarúgó, a dél-afrikai világbajnokság fináléját eldöntő spanyol Andrés Iniesta és a holland Wesley Sneijder állhatott még fel.

A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) is megnevezte az általa legjobbnak vélt sportolókat: Nadal mellett a horvátok magasugró-klasszisa, Blanka Vlasic kapta az elismerést, a legjobb csapat pedig a spanyol labdarúgó-válogatott lett, míg legjobban megszervezett események rangsorában a magyarországi vizes Eb a kilencedik lett.

Kiefer befejezte

Bejelentette visszavonulását a német Nicolas Kiefer, aki 2000-ben a negyedik volt a férfi teniszezők rangsorában. A 33 éves játékos sorozatos sérülései miatt döntött pályafutásának befejezése mellett, melynek során hat ATP-tornát nyert meg. Legjobb Grand Slam-szerepléseként az elődöntőig jutott a 2006-os Australian Openen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik