Élet-Stílus

Így mozogtunk 2010-ben

Az egészséges életmód és a mozgás idén se ment ki a divatból: mezítlábfutás, triatlon vagy zumba? Mindenkinek akadt kedvenc.

A 2010-es év bővelkedett újításokban a mozgás és a fitnesz szerelmeseinek. Kezdjük mindjárt a sort azzal a minimál, ugyanakkor roppant kényelmes futócipővel, ami egy csapásra meghódította a rendszeres futók szívét. Az ötujjas leginkább zoknihoz hasonló futócipő a mezítlábfutás érzésével ajándékozza meg tulajdonosát, így a mozgás mellett még a talpat is stimulálja.

Örülhettek a tánc szerelmesei is: kedvenc mozdulataikkal most már nemcsak a parketten bizonyíthattak, hanem az edzőteremben is. Szakértők szerint az olyan fitneszfajták népszerűségében, mint a Zumba nagyon sokat segítettek a tévéműsorok és a táncokkal foglalkozó filmek, amilyen a Natalie Portman főszereplésével készült Black Swan is.

Nagy sikert arattak a hibrid jóga programok is: akiknek nem volt elég a klasszikus változat, többféle sporttal ötvözött foglalkozásokból választhattak. Így nagy népszerűséget szerzett a vízi jóga vagy a „Koga”, mely a kickbox és a jóga ötvözéséből született meg, és ez még csak a kezdet. Szakértők szerint a 2011-es évben hasonló hibridek egész sorára lehet majd számítani.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ha még többet szeretne tudni 2010 fitnessz trendjeiről, akkor kattintson ide (fitsugar.com) – angol

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik