Élet-Stílus

Halmosi Péter szakít a Hull Cityvel

Az angol másodosztályban szereplő Hull Citynél mellőzött légiós a Vas Népének nyilatkozott a terveiről.

„Nem tagadom, a jelenlegi helyzet lelkileg azért megvisel, de profi futballista vagyok, próbálom függetleníteni magam a körülményektől, teszem a dolgomat, az edzéseken igyekszem a maximumot nyújtani. Nem vagyok rossz állapotban, ezt jelzi, hogy az őszi fizikai teszteken a keret egyik legjobbját nyújtottam. Bár az is igaz, hogy azért meccshiánnyal küzdök” – mondta Halmosi Péter a Vas Népe című megyei lapnak.

A 30-szoros válogatott futballista ősszel egyetlen egy tétmérkőzésen sem lépett pályára a Hull Cityben, sőt, sokszor még az utazó keretbe sem került be. Ezért aztán odébbáll.

Halmosi ismét a Haladás mezében feszíthet (MTI)

Halmosi ismét a Haladás mezében feszíthet (MTI)

„Eljutottam arra a pontra, amikor már nincs tovább. A napokban a menedzserem, Vladan Filipovics és én leültünk a klub vezetőivel, és kezdeményeztük a szerződésbontást. Reményeim szerint néhány nap múlva szabadon igazolható labdarúgó leszek. Angliából mindenképpen távozni akarok. Mondom ezt annak ellenére, hogy a második vonalból vannak irántam érdeklődők. És vélhetően a légióskodással is felhagyok” – így Halmosi.

Bár Szombathelyről hivatalos megkeresés még nem érkezett, Halmosi a Haladásban folytathatja a pályafutását – a tavaszt is ott töltötte kölcsönjátékosként -, ehhez hozzáfűzte, „ha a Hali nem jönne össze, akkor egy normális osztrák ajánlaton azért elgondolkodnék. Ausztria mégiscsak közelebb van Szombathelyhez, mint Anglia.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik