Élet-Stílus

2010 botrányos szerelései

A Time magazin szerint Lady Gagával idén senki sem versenyezhetett.

Pedig a popdívának komoly kihívói voltak és mégis, a Time magazin éves értékelése szerint 2010 legbotrányosabb, ugyanakkor legeredetibb szerelése az a ruhaköltemény volt, amit Gaga viselt az MTV Video Music Awards díjátadóján. Az ominózus darabra nem is lehet nem emlékezni: hogyan felejthetnénk el azt a nyers húsból összeállított kollekciót, amiben az énekesnő végül megjelent? A ruhához természetesen ugyanebből az anyagból cipő, kalap, sőt még egy kis táska is készült.

A lista második helyét az énekesnő, M.I.A szerezte meg. A zsűrit az a burka győzte meg, amit az egyik díjkiosztón viselt, a Time szerkesztői szerint ráadásul ez volt az idei év egyik legellentmondásosabb viselete. Sokak szerint a burka ugyanis nem más, mint az elnyomás egyik leglátványosabb szimbóluma, míg mások úgy vélik a ruhadarab valójában a függetlenség jelképe, ami megszabadítja a nőket a túlszexualizált világ nyomásától.

A harmadik helyet saját tervezésű, szexi, piros ruhájával és testszínű alsójával a teniszcsillag, Venus Williams szerezte meg. A bulvárlapok napokig arról cikkeztek, hogy a teniszező alsó nélkül jelent meg az U.S Open meccsen, míg végül kiderült, hogy csak a látszat csalt. A kritikusok szerint a túl szexi öltözék egyáltalán nem illett egy sporteseményhez, ám Venus ennek ellenére kitartott választása mellett.

Íme a teljes Top 10-es lista:

1. Lady Gaga
2. M.I.A
3. Venus Williams
4. Prince
5. Rihanna
6. Britney Spears
7. Rita Wilson
8. Taylor Momsen
9. Charo
10. Heidi Klum

Ajánlott videó

Olvasói sztorik