Élet-Stílus

A Besiktashoz igazolt a brémai csatár

Hugo Almeida, a Werder Bremen portugál támadója Törökországban, a Besiktasnál folytatja a pályafutását.

A török egyesület pénteki bejelentése szerint Hugo Almeida elhagyja a Bundesligában szereplő Werder Brement, s három és fél éven át az isztambuli csapat alkalmazottja lesz.

A hivatalos közlemény szerint a Besiktas – amely jelenleg ötödik a török bajnokságban úgy, hogy 14 pont a hátránya az első helyen tanyázó Trabzonsporral szemben – kétmillió euróért vásárolta meg a portugál csatár játékjogát a Werdertől; Almeida szolgálatait pedig a most futó szezonban 1,65 millióval, majd évenként 2,5 millió euróval honorálja.

A 26 éves labdarúgó korábban az FC Porto, Leiria és a Boavista csapataiban is megfordult, a portugál válogatottban 2004-ben mutatkozott be – szerepelt nyári dél-afrikai világbajnokságon is – címeres mezben 33 mérkőzésen 12 gólt szerzett.

Dzeko: irány Olaszország!

Nyártól az olasz élvonalban folytatja a pályafutását Edin Dzeko, a Wolfsburg bosnyák labdarúgója. A 24 éves csatár iránt több angol, spanyol és olasz klub érdeklődött, de elhatározása már végleges: Olaszországba szerződik. Helyi lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a támadó a Juventust erősíti majd – írta szombaton az MTI.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik