Élet-Stílus

Designajándékok Karácsonyra 5.

Ajándékozzunk kreatív hűtőmágnest, papírnehezéket és kitűzőt! Egy szembeötlő pozitív üzenet vagy egy vidám ábra jótékonyan hat a pszichére.

Szeresd az életed! Nem rossz mottó, igaz? Hát még ha egy szép kis papírnehezékről szól hozzánk – amolyan lelki táplálék-kiegészítőként a reggeli mellé. Ilyen és hasonló üzenetek is szerepelnek a Design Mágnes tárgyain; de többségük egyszerűen „csak” gyönyörű.

Virágminták és egyéb ornamentikák, cuki baglyok és más madarak, lovas, pingvines és karácsonyi kollekció, sőt, még babaállatkás verzió is van, némelyik 4-es, 5-ös csomagolásban. A mágnesek persze nem csak a hűtőn tartják meg a cetliket, hanem bármely más mágnesezhető felületre rácuppannak. A papírnehezékek mintáit az erős nagyító üveg teszi még a nagyi számára is élvezhetővé. A Facebook oldal mellett a Karácsonyi Goubán lehet megtalálni őket.

A másik mágnes-mágus kitűzőben, kistükörben és komplett meseszettekben is utazik. A Dotty pöttyös világának szereplői Piroska és a farkas valamint Hófehérke mellett további bájos lánykák, jégkrémek, fagyik és sütikék, macskák, lufik és kulcsok. Van külön bringásoknak tervezett kollekció is, és tyúklábminta az igazán divatőrülteknek. Ők is ott lesznek december 23-ig a Goubán.

AJÁNLOTT LINKEK:
A Design Mágnes Facebook oldala
A Dotty weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik