Élet-Stílus

Ronaldinho nem költözik Liverpoolba

Roy Hodgson menedzser cáfolta, hogy a Liverpool le akarná szerződtetni a Ronaldinhót és Luis Suarezt, az AC Milan, illetve az Ajax labdarúgóját.

A Liverpool menedzsere kijelentette, egyes lapok információival ellentétben a klubja nem tervezi sem a brazil, sem az uruguayi labdarúgó szerződtetését, hozzátette, még csak ötlet szintjén sem merült fel Ronaldinho és Luis Suarez Liverpoolba történő igazolása.

A Liverpoollal ugyancsak összeboronált Ashley Younggal, az Aston Villa szélsőjével kapcsolatban Hodgson nem tagadta, hogy szívesen látná csapatában („van olyan szakvezető a Premier League-ben, aki nem?” – tette fel a költői kérdést), csakhogy állítása szerint tárgyalásra nem került a válogatott futballista ügyében. Ehhez még hozzáfűzte, „valakit jó játékosnak tartani és leigazolni, két különböző kategória”.

Az edzőt nem csak az érkezőkről, hanem a lehetséges távozókról is fagaddták, főképp a Juventus által csábított Glen Johnsonról, akinek az eladásáról cikkeznek Angliában.

„Amíg beleszólásom lesz a dologba, a klub játékosa marad, amíg él a szerződése, és esetleg azon túl is. Elégedettek vagyunk vele, a posztján az egyik legjobb, miért akarnánk megválni tőle? Persze lehet, az ügynökeinek más tervei vannak vele…” – így a 63 éves tréner, akinek az irányításával a ‘Pool jelenleg 8. a Premier League-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik