Élet-Stílus

Az év kapusbakija a BL-ben – videó

Sander Boschker, a Twente rutinos hálóőre alighanem az év kapusbakiját követte el az angol Tottenham Hotspur elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

Sander Boschker a csoportkör utolsó fordulójában, a Tottenham elleni mérkőzésen először volt kezdő a Bajnokok Ligájában, de nem számít rutintalanak (sőt!), hiszen 40 éves elmúlt, és több mint 500 meccsen védett eddig az enschedei csapatban, egyszer a holland válogatottban is szerephez jutott. Ennek ellenére gyermeteg hibát vétett…

A hihetetlen, megmosolyogtató bakijára az sem lehet magyarázat, hogy Peter Wisgerhof hazaadása során a labda kicsit felpattant előtte. Boschker megpróbált felszabadítani, nagyot lendített, csakhogy nem találta el a labdát, amely így a bal alsó sarokba gurult.

Boschker luftot rúgott

Az A betűjelű csoport élén záró Tottenham a 12. percben ezzel a nem mindennapi góllal szerezte meg a vezetést a kedd esti meccsen, a házigazda Twente azonban végül legalább az egyik pontot megszerezte (3-3), és tavasszal az Európa Ligában folytathatja a nemzetközi kalandját. Borítékolható, hogy nem Sander Boschker áll majd a kapuban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik