Élet-Stílus

Sztárcsemeték gardróbtitkai – 3 évesen magas sarkúban?

A kicsik divatérzékenysége elképesztően fejlett! Erre bizonyosság néhány híresség parádésan öltöztetett csemetéje.

Cikkünk előző részében bepillantottunk a gyerekgardróbok felhozatalába, s azok áraiba is. Most pedig ötleteket merítünk a sztárgyerekek saját maguk által kiválasztott öltözékeiből, s szüleik hóbortos divatötleteiből.

Suri Cruise, az önálló kis díva.
A Tom Cruise házaspár egy szem leánykája nemcsak a szolfézsórákon remekel, és nemcsak a Szcientológiai Egyház téziseit ismeri már, hanem a divat világában is jártasnak gondolják szülei. Ezért a kis Suri szinte azt vesz fel, amit akar. A szülők liberális beállítottsága teljesen szabad utat ad a kicsinek, ami vagy jó, vagy nem – ezt nehéz ennyiből leszűrni. Viszont a kislány már négyéves korára szigorú napirend szerint élt, amiben olyan órák is szerepeltek, mint a tánc, a zongoraóra, a francia nyelvismeret vagy épp a vallási tanok. Talán kitörési pont lehet a Cruise lány számára a maga válogatta ruhácskák sokasága. A “mini-divatkirálynőnek” is becézett kislány gardróbja tömve van a legnagyobb divatházak kollekcióival. A drága holmik között fellelhető egy 425 fontos (140 ezer forintos) Salvatore Ferragamo kézitáska, amivel lencsevégre is kapták a sztárutódot. De közfelháborodást kavart az a fotó is, amelyen magas sarkú cipőben sétálgatott az akkor még hároméves celeb kislány!
Surinak rendszeresen vásárolnak Juicy Couture ruhákat, ahol a ruhák általában 80 dollár (17 ezer forint) körül mozognak, de láthattuk már őt Alce+Olivia fekete tütüben vagy a legújabb Burberry ruhákban is.

És mi lesz a gyerekből, ha divattervező az édesanyja és sztárfocista az édesapja?
Valószínűleg divatikon, már 11 évesen! Mint ahogy a Beckham fiúk is azok lettek. Victoria Beckham saját tervezésű ruhákat válogat fiainak, akik már most olyan jólöltözöttek, mint szexszimbólum apukájuk! Brooklyn Beckham idén tavasszal jelent meg először egy partin édesanyjával, ahol laza farmert, félig kitűrt inget és sportcipőt viselt. A házaspár nagyon divatorientált, így nem meglepő, hogy már a fiúk születésénél a Petit Bateau híres üzletéből rendezték be gyerekszobáikat, ahol rendszeresen megfordul Gwen Stefani és Jessica Alba is csemetéivel. Victoria egy korábban a Cosmopolitannak adott interjúban elmesélte, hogy legkisebb fia, Cruz inkább a frizurájával van elfoglalva, míg a középső, a hétéves Romeo él-hal az ingekért és a nyakkendőkért. Azt is megsúgta, hogy Ralph Lauren a nagy kedvencük, ahol a zakó ára 300 dollár (64 ezer forint) körül van.

Az egyre szelídülő Gwen Stefani énekesnő esetében lassan már csak gyerekein látszik mamájuk rockos múltja. A fiúk, Kingston és Zuma imádják maguk válogatni a ruháikat. A 2 és 4 éves kissrácnak könnyű dolga akad, mivel édesanyjuknak a zenélés mellett a divattervezésre is maradt ideje. Az idei szeptember nagy eseményt tartogatott a nagyobbik lurkónak, mert a New York-i divathéten a büszkeségtől kicsattanó édesanyjával vonult végig a kifutón saját márkájuk, a L.A.M.B. bemutatójának végén. A srácok 45 éves édesapja, Gavin Rossdale a People magazinnak elmondta: “Kingston és Zuma imádják saját maguk kiválasztani a ruhájukat. Mindketten nagyon divatos kisfiúk, és óriási véleménnyel vannak saját ruháikról“- büszkélkedett az apuka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik