Élet-Stílus

Supka visszatér a Honvédhoz

Január elsejétől ismét Supka Attila irányítja a labdarúgó NB I-ben jelenleg nyolcadik a Honvéd szakmai munkáját.

A Budapest Honvéd a tavaly októberben érkezett Massimo Moralesszel vágott neki a szezonnak, majd az olasz szakvezető távozását követően megbízott vezetőedzőként év végéig Szalai László, a Magyar Futball Akadémia igazgatója vette át az irányítást.

A klub pénteken honlapján jelentette be, hogy a tavasszal Supka Attila foglalja el a nyolcadik helyen álló piros-feketék kispadját, a megbízatása határozatlan időre szól. Supka korábban már dolgozott a Honvédnál, 2006 és 2008 között irányította a csapatot, amely a Debrecen döntőbeli legyőzésével 11 év után megnyerte a Magyar Kupát.

A 48 éves szakember az élvonalban korábban a Békéscsabát, a Debrecent és a Zalaegerszeget is irányította, legutóbb pedig ciprusi Nea Szalaminál dolgozott.

Érdekes, hogy Supka Attila – aki kétszeres bajnoknak és egyszeres kupagyőztesnek vallhatja magát edzőként) első kispesti regnálása során is olasz trénert váltott a kispadon, akkor Aldo Dolcetti, most Massimo Morales helyét foglalhatja el, tekintve, hogy Szalai László megbízatása eredetileg is csak az utolsó 2010-es mérkőzésekre szólt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik