Élet-Stílus

Ismét a leggyönyörűbb hírességek a Pirelli-naptárban!

Karl Lagerfeld szerint: „a Pirelli-naptár a kalendáriumok Rolls Royce-a!”

Az idei Pirelli-naptárban senki nem fog csalódni! Évről évre a divat nagyjai kapják meg a nem mindennapi lehetőséget, hogy elkészíthessék a Pirelli-kalendáriumot. Múltja jelentős, először 1964-ben adták ki, és a népszerűsége azóta töretlen.
Különlegessége abban rejlik, hogy híres és szép nők láthatóak benne, művészien beállított fények és enteriőr közepette, ruha nélkül. Valamint a naptár nem jelenik meg kereskedelmi forgalomban, így kuriózumnak számít. Karl Lagerfeld megbontotta a sort, és egy visszafogottabb, csak fekete- fehér fotográfiákból válogatott naptárat készített.

A sorozatban a görög mitológia kapta a főszerepet, ami szintén egyedi ízt adott a képeknek.
Az első két könyv, amit a kezembe vettem azután, hogy megtanultam olvasni, az Íliász és a Nibelung-ének volt” – mondta a divattervező, aki hozzátette: a fotósorozat készítése közben úgy érezte magát, mint Homérosz. „Én a fényképezőmmel, ő a tollával alkotott”.
A Chanel vezére, ahogy elődei is tették, a legismertebb topmodellekkel dolgozott együtt. Az új Pirelli-naptárban Heidi Mount, Isabeli Fontana, Natasha Poly, Daria Werbowy és Baptiste Giabiconi is helyet kapott.
Lagerfeld viszont nem érte be velük és gépe elé csábította Julianne Moore színésznőt is. Őt Hérának öltöztette be. „Senki nem hisz már ezekben az Istenekben, de a naptárban szereplő szépségek napjaink Istennői” – nyilatkozta Lagerfeld a bemutató előtt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik