Élet-Stílus

A DVSC megbünteti a harkivi rendbontókat

Kabát Péter (képünk), Laczkó Zsolt és Szakály Péter vett részt abban az incidensben, amely a DVSC szerdai, harkivi vendégjátéka után történt - közölte honlapján a hajdúsági klub.

“A Metaliszt Harkiv elleni Európa Liga-csoportmérkőzés után a DVSC három játékosa – Kabát Péter, Laczkó Zsolt és Szakály Péter – az elrendelt takarodó után elhagyta a csapat szálláshelyét, és sétálni indult a városba.”

“Séta közben Kabát Péter megütötte a lengyel nagykövetség előtt álló őrbódé oldalát, melynek üvege elrepedt. Az őrbódéban tartózkodó őrök intézkedtek a játékosokkal szemben: 120 euró pénzbírságot kellett fizetniük, ezt követően távozhattak a helyszínről” – áll a dvsc.hu-n megjelent közleményben, amely hozzáteszi: “A haon.hu-n megjelent, hogy a csapat szálláshelyén is történt rendbontás. A Kabát Péter és Laczkó Zsolt által lakott szobában valóban megsérült néhány berendezési tárgy, amelyek értékét a játékosok megtérítették.”

A DVSC a történtek miatt büntetést szab ki az érintettekre. A DVSC-TEVA szerdán nagy csatában, a 88. percben kapott góllal maradt alul 2-1-re az ukrán együttessel szemben. A debreceniek így öt forduló után pont nélkül az utolsó helyen állnak csoportjukban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik