Élet-Stílus

Ronaldo nője meztelen

Bronzbarna bőr, ropogós popsi: Irina Shayk talpig meztelenül fekszik egy kanapén a GQ férfimagazin spanyol számában. Cristiano Ronaldo barátnője mégis mérges, a képeket szerinte manipulálták.

Ezek azok a képek, amelyeknek szinte minden férfi csak örülni tud: az orosz származású szupermodell, Irina Shayk 14 oldalon át pózol egy férfimagazinban – 4 alkalommal anyaszült meztelenül. Aminek a férfiak örülnek, annak a Real Madrid sztárjának kedvese nem. Irina állítása szerint ugyanis ő egyáltalán nem vetkőzött le egyik beállítás során sem, azaz a pőreségét állítása szerint a magazin szakemberei idézték elő úgy, hogy manipulálták a képeket. A Huffington Post nevű online újság már azt is tudni véli, hogy a gyönyörű modell jogi lépéseket fontolgat a spanyol magazin ellen.

Érzése szerint ugyanis ez a lépésük már mindenen túltesz. A fehérneműs képekkel természetesen nincs gondja, hiszen világhírnevet éppen fehérnemű-modellként szerzett magának. S olyan nagy márkáknak adta az arcát, mint a La Perla vagy az Intimissimi, és több alkalommal pózolt már az egyik legtekintélyesebb amerikai szaklapban, a Sport Illustratedben is. Mindemellett saját fürdőruhamárkát is alapított, amely hamar népszerű lett a nők körében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik