Élet-Stílus

Kifosztották és megverték a Forma-1 urát

Bernie Ecclestone-től és barátnőjétől ékszekeret raboltak el, és jól helyben is hagyták a Forma-1 vezetőjét.

Ecclestone-t és barátnőjét szerda éjszaka fél 11 körül saját otthona előtt rabolták ki Londonban, a bűnözők 200 ezer font, azaz mintegy 66 millió forint értékű ékszereket vettek el tőlük. Az F1 urával sem bántak kesztyűs kézzel, megütötték és megrugdosták a 80 éves angolt, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, orvosi kezelésre is szorult.

„Nem kétséges, hogy a rablás célzott volt, az elkövetők tisztában voltak vele, kicsoda Eccesteone úr. A rablók hidegvérrel dolgoztak, nem kímélték az áldozatokat. El kell kapni őket” – idézett a The Sun című brit bulvárlap egy vezető beosztású rendőrtisztet.

November elején egyébként Ecclestone még elég flegmán nyilatkozott a Jenson Buttont Sao Paulóban ért támadásról: „Olyan áldozatokat keresnek, aki puhánynak látszik vagy nem túl okos. Mindig a gyengének látszó embereket támadják meg” – mondta az angol üzletember, akinek 1996-ban volt már egy hasonló esete, akkor a rossz időpontban érkező betörők az otthonában támadtak rá a felesége védelmére kelő Ecclestone-ra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik