Élet-Stílus

Ahol valóra válnak az álmok

Egyszerű vasútállomásból álomvilág: Milánó új szállodájában nem spóroltak a luxussal és a divattal sem.

A travelline.hu oldalán bemutatott Hotel Maison Moschino vendégei panaszkodhatnak az időjárásra, a hosszú útra, de a hotelbe érve valószínűleg a legkritikusabb vendég szava is eláll majd. A szálloda két ötletes tervezője, Rosella Jardini és Jo Ann Tan ugyanis olyan álomvilágot kreált, amiben szinte mindenki otthon érzi magát. Szinte: azok ugyanis, akik nem kedvelik Alice csodaországát, minden bizonnyal azonnal kifordulnak majd a hotelből.

A többiek viszont egy valóra vált álomvilágba csöppennek. Kapnak fehér nyulakat, felhőket, sőt báli ruhába bújtatott franciaágyat is. A szállodában összesen 65 szoba áll a vendégek rendelkezésére, és hogy az élmény még különlegesebb legyen, minden szoba saját tematikát, ezzel együtt saját elnevezést kapott. A romantikára vágyók bátran nyújtózhatnak egyet a „rózsák ágyában”, de az is megtalálja a számítását, aki egész életében csak arra vágyott, hogy alvás közben csupa Z-betű vegye körbe.

A szálloda egyik tervezője, Rosella Jardini is meghatottan beszél az álom-otthonról, hiszen valahányszor itt száll meg, úgy érzi, hazaérkezett. Ez persze egy fokon érthető is, ám a tervezőnő szerint ennek legfőbb oka a meleg és barátságos atmoszféra, amit a hotel áraszt magából. A különleges hangulatnak természetesen megkérik az árát is: egy-egy jobb szobáért egy éjszakára 120 ezer forintot kell leszurkolni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Videók és még több kép a luxusszállodáról (travelline.hu)
Nézze meg a Moschino Hotel hivatalos weboldalát is (maisonmoschino.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik