Élet-Stílus

Cameron Diaz és J.Lo is becipzárazta fenekét

Nem akarunk nagy feneket keríteni a dolognak, de idén a sztárok is szívesen jelennek meg cipzárazott hátsóval.

Egy újabb viselet a merész hölgyeknek, ami kiemeli a domborulatokat. Most kivételesen nem a dekoltázst kívánjuk felturbózni, hanem a kerek fenék titkát szeretnénk megosztani. A legnagyobb sztárok is szívesen bújnak az egybeszabott, hátul a ruhát elfelező, függőlegesen cipzárazott viseletben. Izgalmas, mert csak a női formát mutatja meg, és a cipzár felhúzásával szabályozható a lábak kivillanása. Így szabad utat engedve a fantáziának.

Cameron Diaz egy arany-ezüst, Victoria Beckham által tervezett ruhát viselt a márciusi Oscar-díjak kiosztásának partiján. A ferde vállpánt és a szőkeségét kiemelő színösszeállítást csak tetézte a picit sejtelmesen felhúzott cipzár. Aki eddig Cameront lapos fenekűnek hitte, az most meggyőződhetett az ellenkezőjéről.

J.Lo. pedig férjével, Marc Anthonyval jelent meg egy washingtoni sajtótájékoztatón ebben a krémszínű kis cipzárasban. A ruha egyszerűségében nagyszerű, egyik kiegészítő sem viszi el a figyelmet Jennifer népszerű hátsójáról, sőt: a cipzárazott táj csak vonzza a tekintetet. A piros talpú magas sarkúért pedig hatalmas piros pont jár Lopeznek! Kitűnő választás!

Eva Longoria pedig Victoria Beckham-mel sietett vacsorázni ebben az ezüstös ruhában. Itt a cipzár fémes csillogása harmonizál a cipő és a kiegészítők ezüstjével. A ruha különlegessége, a kosztümszerű felsőrész és ujjmegoldás. Ezáltal visszafogottabb és üzletiesebb a megjelenés.

És íme, Victoria Beckham, aki nem csak megtervezi, de hordja is az említett fazont. Victoria kedveli a ferde szabásvonalakat, így most is ezt láthatjuk a vállrésznél. A pikantériát pedig a nyakára tetovált írásjelek adják, amik hátulról nézve egybeolvadnak a cipzárral. Ügyes húzás!

Heidi Klum is követi a cipzáras divatvonalat. Ebben a ruhában még a Victoria’s Secret modellje volt, s előszeretettel viselte ezt a fekete variációt. A mellmegoldása roppant elegáns és pont annyi, amennyinek lennie kell. De ehhez a mértékhez Heidi tökéletesen ért, akármit is visel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik