Élet-Stílus

Higuaín és Khedira nélkül a Real

A Real Madrid Gonzalo Higuaín és Sami Khedira nélkül utazik el a keddi BL-találkozójára, Amszterdamba.

Az argentin Gonzalo Higuaín és a német Sami Khedira megsérült a hétvégén, így egyikük sem lehet ott kedden este az Ajax elleni amszterdami Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

A spanyol klub honlapja szerint az argentin támadó a hátát fájlalja, míg a világbajnoki bronzérmes német középpályás térdszalag-húzódást szenvedett csapata szombati bajnokiján, amelyen a Real Madrid kiütéssel, 5-1-re nyert az Athletic Bilbao ellen.

Győzelmének köszönhetően José Mourinho csapata a Barcelona és a Villarreal előtt veretlenül vezeti a spanyol pontvadászatot. A BL-ben is remekel, három győzelemmel és egy döntetlennel már tovább is jutott a G csoportból, amelyben öt pont előnnyel áll az élen. Csupán az a kérdés, hogy első vagy második helyen masíroz-e a legjobb 16 közé.

Zidane új melója

Zinedine Zidane új feladatot kapott a Realnál: kapcsolattartó lesz a klub elnöke és labdarúgói között. „A legfontosabb, hogy közel leszek a csapathoz” – mondta a királyi klub egykori klasszisa, aki szerint idővel kialakulnak a feladat pontos részletei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik