Élet-Stílus

Kispál-búcsú még egyszer

Kizárólag szerdán este, 26 moziban látható a Kispál és a borz búcsúkoncertjéről szóló film. Az új forgalmazási rendszer debütálása jónak ígérkezik, a fővárosi mozikba például már pénteken nem lehetett jegyet kapni. Vidéken még próbálkozhatunk.

A tavalyi Sziget mínusz egyedik napján búcsúzott el a rajongóitól közel háromórás koncerttel a „kilencvenes évek legjobb zenekara”. A gigabuliról készített Merényi Dávid – Napozz holddal címmel – nyolcvanperces koncert- és dokumentumfilmet, ami egy új, magyarhangya fantázianevű forgalmazási rendszerrel kerül a 24 hazai és két erdélyi (Nagyvárad, Kolozsvár) moziba. Egy napon, egy időben (szerda este nyolckor). A jegy ára 3000 forint, de ezzel a filmet tartalmazó dvd-t is megkapja a szerencsés jegytulajdonos.

Budapesten a Corvin, a Művész, a Toldi és az Odeon mozikban már minden jegy elkelt péntek délutánra, csakúgy, mint a főhelyszínként számon tartott West Balkánban. Néhány szerencsés talán a Csepel Pláza pénztáránál még próbálkozhatott estig.


„A Kispál és a Borz búcsúja leginkább egy vidám temetésre emlékeztetett: Lovasi sajnálta a dalokat, Kispálnak pedig nem kellett cigánykerekeznie. Volt videó, konfetti és a Final Countdown is” – írtuk a búcsúkoncertről augusztusban. Jó lesz újra átélni.

Olvasói sztorik