Élet-Stílus

Kelly Osbourne végre bikiniben és címlapon!

Ozzy Osbourne legkisebb lánya divatos edzőruhák segítségével fogyott le.

Talán megegyezhetünk abban, hogy az elmúlt két év legnagyobb átváltozásán Kelly Osbourne esett át. A fiatal énekesnőt sokat támadták a túlsúlya és extrém kinézete miatt, ami rengeteg fájdalmat és önértékelési problémát okozott neki. De Kelly inkább lenne csúnya, mintsem ugyanolyan, mint a többi hollywoodi sztár. Szerinte Los Angelesben mindenki egyforma. 2008-ban megpróbált kibékülni külsejével és így nyilatkozott akkor: „Sosem akartam tökéletes lenni. Szeretem, hogy van rajtam némi fölösleg és valószínűleg mindig túlsúlyos leszek. Nem tökéletes, hanem egyéniség akarok lenni.”- árulta el és azt is megosztotta, hogy egy méretes bugyival szorítja le hurkáit.

Azóta valami megváltozhatott az Osbourne lány hozzáállásában, mert jelenleg csak 50 kg és címlapon van, méghozzá bikiniben. Az immáron szőke énekesnőt a november 22-én megjelenő Shape magazin címlapján láthatjuk lenge öltözetben. Kelly azt is elárulta a magazinnak, hogy sok sírás és veríték van ebben a kinézetben: „Szeretek súlyzózni és fekvőtámaszokat csinálni, mert ettől erősnek érzem magam. A guggolást viszont utálom, rettenetesen gyűlölöm. Ha valamit nem élvezünk, azt nem szívesen csináljuk. Nem könnyű úgy lemenni az edzőterembe minden egyes nap, hogy nem szereted magad” – Azt is megtudhatjuk, hogy a szőkeségnek ötletes praktikái vannak arra, hogyan tegye élvezetesebbé az edzést: „Beszereztem pár cuki edzőruhát, és kisminkeltem magam az edzések előtt.” – osztotta meg Kelly, aki barátait is elvitte sportolni, hogy ne érezze magát annyira egyedül.

Számára a fogyás sokkal inkább érzelmi, semmint fizikai utazás volt. Az eredmény pedig magáért beszél, rút kiskacsából igazi hattyúvá vált! A bikinis fotózás bár nem az első levetkőzős anyaga volt, de a képek láttán elpityeredett örömében az Osbourne lány. Az életét nyíltan vállaló híresség bevallotta, hogy 13 éves korától drogozott és 26 éven át tömte magába a chipsszeket és édességeket. A mostani fogyása előtt legutoljára a kemény drogos időszakában jött rá 36-os ruha. De ma már megveti azokat a sztárokat, akik kokainnal és gyógyszerekkel akarnak vékonyak lenni. Kelly Osbourne már a sportra esküszik!

Videó Kelly Osbourne-ról:


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik