Élet-Stílus

Jól sikerült Talmácsi tesztje

A vb-sorozat Moto2-es kategóriájában érdekelt Talmácsi Gábor a Suter vázat próbálta ki hétfőn, Valenciában. Közben tárgyalt, s kedd estére meg is egyezett új csapatával, a Jack and Jonesszal.

„Az eddigi vázak közül ez volt a legjobb, a próba hosszú ideig tartott. Ami a szerződésemet illeti, folyamatosan tárgyalok” – mondta Talmácsi Gábor, aki kedd este egyezett meg új istállójával, amelynél a csapattársa az amerikai Kenny Noyes lesz.

„Nagy megtiszteltetés számomra a csapat felkérése és örülök, hogy a Jack and Jones alakulatnál folytathatom pályafutásom” – fogalmazott Talma a megállapodást követően.

A 29 éves pilóta a múlt héten közölte, hogy új csapatban – a spanyol filmsztár, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozó Jack and Jones istállónál – folytatja a pályafutását, egyszersmind szakított az ügyeit intéző menedzserrel, Stefano Favaróval.

Talma 2007-ben világbajnok volt a 125-ösök között, később kipróbálta magát a MotoGP-ben is, míg az idén a Moto2-ben a hatodik lett a Speed Up csapattal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik