Élet-Stílus

Cassano a válogatottból is kimaradt

A Sampdoriánál kegyvesztetté vált Antonio Cassano az olasz labdarúgó-válogatott keretéből is kimaradt.

Koman Vladimir kétségkívül kiváló képességű, ugyanakkor öntörvényű csapattársa, Antonio Cassano néhány hete különbözött össze a Sampdoria első emberével, Riccardo Garronével, aki ezután a játékos szerződésének azonnali felbontását kezdeményezte.

Cassano később nyilvánosan bocsánatot kért a „főnöktől”, és kijelentette, maradni szeretne, de az utolsó négy mérkőzésére még csak nem is nevezték a genovai klubnál.

Ilyen helyzetben Cesare Prandelli szövetségi kapitány sem számít rá, de jelezte, hogy ha megoldódnak a problémái a Sampdoriánál, ismét várhatja a postást a „behívóval”.

„Ha újra játszik, vagy a Sampdoriánál, vagy másutt, természetesen ismét helye lehet a válogatottban is” – mondta hétfőn a tréner, aki kiválasztottjaival a románok elleni, szerdai barátságos meccsre készül.

Antonio Cassano eddig 19 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, de ha nem lenne nehezen kezelhető, ez a szám nagyobb is lehetne. Marcello Lippi korábbi szövetségi kapitány sem a 2006-os, sem az idei világbajnokságra nem volt hajlandó magával vinni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik