Élet-Stílus

A Barcelonához igazol a PSV sztárja

A Barcelonában folytatja a pályafutását Ibrahim Afellay, a Dzsudzsák Balázst is soraiban tudó PSV holland játékosa.

A spanyol bajnokságban címvédő Barcelona megegyezett a PSV Eindhovennel a 24 éves, 30-szoros holland válogatott középpályás klubváltásának ügyében. Az egyezség januárban ölt majd hivatalos formát, amit megkezdődik a téli átigazolási időszak.

A Barca honlapján megerősítette, hogy Ibrahim Afellay gránátvörös-kék szerelésbe öltözik, ámbátor a katalán klub vezetőinek a játékossal is meg kell egyezniük, például a szerződése időtartamáról. A barcelonaiak szerint erre a következő hetekben kerül sor, addig – írta a honlap – Afellay a PSV-re, s annak soros mérkőzéseire kíván koncentrálni.

Cselek, gólok

A Barcelona weboldala egyébként nem árulta el a transzferdíj összegét, a holland sajtó ugyanakkor tudni véli, hogy a PSV két és négy millió euró közötti összeget kaphat egyik legjobb játékosáért, aki 1996-ban került a klubhoz, amelynek felnőtt csapatában 2004 februárjában, 17 évesen mutatkozott be. Afellay azóta 154 bajnoki mérkőzésen 34 góllal segítette a PSV-t, mellyel négyszer nyert bajnokságot, egyszer pedig Holland Kupát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik