Élet-Stílus

Öltözködési kiskalauz: ruhák, melyek kövérítenek!

A rosszul megválasztott ruha a legcsinosabb nőből is formátlan tramplit csinál pillanatok alatt. Öltözködési kiskalauzunkból heti rendszerességgel megtudhatod, mi előnyös és mi nem.

Itt van példának Selena Gomez, akit a rosszul megválasztott ruha mellrésze teltebbé tette, mint amilyen valójában. Selena egyáltalán nem mondható ducinak, sokkal inkább a vékony nők közé tartozik. Mégis a túl szűkre szabott mellkialakítás nem csak laposabb kebleket csinált neki, hanem a súlytól független hónaljtáji babahájat is előhozta. Ha egy kicsivel feljebb húzta volna a ruhát, már nem tűnne kötözöttsonkának szegény Selena és előnyösebb lenne az összkép. Nagyobb keblű lányok kifejezetten vigyázzanak a lecsúszott, szűk mellrészekkel!

Nem kell fizikusnak lennünk ahhoz, hogy tudjuk a fényes, csillogó felületek optikailag nagyítanak. Miley Cyrus tinisztár még sincs ezzel tisztában a mellékelt ábra szerint! Ez a fényes, csillogó leggings vaskos combokat csinált, az amúgy karcsúnak mondható lánynak. Videoklipjeiben már rutinos stylistok figyelnek a részletekre, hogy Miley hosszú őzike lábakkal álljon a kamerák elé. Talán a való életben is kérhetne tanácsot tőlük? A viszonylag vastagabb combú hölgyek figyeljenek erre oda, s inkább a sötétebb, matt anyagokból válasszanak nadrágot!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik