Élet-Stílus

Kézilabda-BL: középdöntős a Győr

A Győr hazai környezetben magabiztosan győzött az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen a női kézilabda-BL csoportküzdelmeiben, így már biztosan ott lesz a sorozat középdöntőjében, a legjobb nyolc között.

Támadásban nagy lendülettel, védekezésben pedig rendkívül fegyelmezetten kezdett Konkoly Csaba együttese, így az ötödik percben már jelentős volt a magyar bajnok előnye (5-0). Az oroszok csak nagyon nehezen kerültek helyzetbe, ha pedig igen, akkor Pálinger Katalin hárította az átlövéseket. A vendégek ezt követően valamivel jobban teljesítettek, ám a huszadik perc után így is magabiztos volt a magyar előny (14-6). A félidőt jelző dudaszó pillanatában még Ana Gros volt eredményes, így 19-12-vel fordultak a csapatok.

A fordulást követően állandósult a csapatok közti különbség, az oroszok még emberelőnyből sem tudtak faragni hátrányukból, nagyon jól pörgött a magyar bajnok. A vendégek láthatóan kissé elkeseredtek attól, hogy a Győrnek minden egyes lépésükre van válasza, ekkor már tíz gól volt a különbség (30-20). Az utolsó néhány percben a győri közönség felállva tapsolta a kedvenceket, akik erre tökéletesen rászolgáltak.

Női BL, D-csoport, 5. forduló:
Győri Audi ETO KC – Zvezda Zvenyigorod (orosz) 33-22 (19-12)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik