Élet-Stílus

Talmácsi Banderas csapatában – Favaro nélkül

Talmácsi Gábor új csapathoz szerződött, a Jack and Jonesnál folytatja a pályafutását, egyúttal szakított a menedzserével.

A Moto2-es kategóriában érdekelt magyar motoros jövőre a Jack and Jones istállónál folytatja a pályafutását, amely az ismert spanyol filmszínész, Antonio Banderas érdekeltségébe tartozik. Talmácsi a hét végén már ki is próbálja a Suter vázat.

„Nagyon bízom benne, hogy versenyképes csapattal, megfelelő háttérrel szállhatok jövőre harcba” – közölte az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatában a 125-ösök között 2007-ben vb-címet nyert motoros, aki idén a hatodik lett a Speed Up csapat tagjaként. Talmácsi továbbá azt is elárulta, hogy szakított menedzserével, Stefano Favaróval.

„Az érdekeimet saját magam képviselem”

„A következő esztendő ugyanakkor más szempontból is mérföldkőnek számít majd, hiszen támogató háttércsapat nélkül, érdekeimet saját magam képviselve, hatalmas bizonyítási vággyal a szívemben vágok neki a 2011-es versenyzésnek.

– A Faster Management minden tagjának, különösen Stefanónak (Favaro) ezúton szeretném kifejezni őszinte elismerésemet és köszönetemet azért a munkáért, amivel a hosszú évek során a versenyzésemet segítették” – búcsúzott a 29 éves motoros.

Favaro: „Szívből szorítok Talmácsinak”

„Nagyon örülök, hogy pozitívan alakulnak a dolgok a folytatást illetően, és Magyarország első számú motorversenyzője jövőre is ott lehet a legjobbak között. Szívből szorítok neki, hogy már jövőre megmutathassa, hogy 2007-ben nem véletlenül lett világbajnok”.

Ezek már Stefano Favaro szavai, aki a fentikhez hozzátette: „Egyetértettünk abban, hogy elérkezett az idő pályafutása egy új szakaszának megnyitására, amiben én és a menedzsment többi tagja már nem vesz részt. Év végéig a megkezdett tárgyalások és a közös munka lezárásra kerül és 2011-től ki-ki a saját útján folytatja az életet”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik