Élet-Stílus

Sztárszakács a zsír ellen

Jamie Oliver főzőiskolában tanítaná egészséges életmódra a kövér ausztrálokat.

A kontinensnek a nyugati országokhoz hasonlóan szüksége is van néhány hatásos tippre, a lakosság körében ugyanis egyre gyakoribb az elhízás. A Sydney-i Egyetem kutatásai szerint a férfiaknak csaknem kétharmada, míg a nőknek a fele küzd plusz kilókkal. Nem csoda, hogy Queensland szövetségi állam komoly összeggel támogatja Jamie Olivert abban, hogy egészséges életmódra szoktassa az ausztrálokat.

A sztárszakács videoüzenetben adott hírt magáról, amelyet már új lakóhelyéről, Ipswitch városából küldött. A Nők Lapja Café beszámol, hogy a sztárszakács a következőkben a városra és lakóira szeretne koncentrálni, itt szeretné meghonosítani az egészséges táplálkozás és főzés gyakorlatát. Jamie elárulta, tervei közt most elsősorban főzőiskola szerepel, de műsort ezúttal nem indít.

A pucér szakácsként ismertté vált Jamiet Queensland szövetségi kormánya 1,8 millió dollárral támogatja és megszerezte magának Ipswitch város polgármesterét is, aki szerint a városka nem tartozik a legkövérebbek közé, de jó példával kell előjárniuk.

AJÁNLOTT LINKEK:

Jamie Oliver szembeszáll a zsírral (Nők Lapja Café)
Fogyókúra (Házipatika)
Még több egészséges ételekről (Polc.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik