Élet-Stílus

Pacquiao felkészülés közben politizál

A világ egyik legjobb profi öklözőjeként számon tartott Manny Pacquiao edzője szerint nem megfelelő védencének a hozzáállása az ökölvíváshoz. A rivális tábor ugyanakkor komolytalannak tartja Freddie Roach aggályoskodását.

Az Antonio Margarito elleni címmérkőzésre készülő Pacquiao edzője, Freddie Roach amiatt panaszkodott , hogy Fülöp-szigeteki bunyós a felkészülés hajrájában is inkább mást részesített előnyben: a boksz helyett a politika kötötte le ideje jelentős részét.

„Csak az utóbbi napokban javult a helyzet azt követően, hogy a saját termemben, a Los Angeles-i Wild Card Gymben készülünk, előtte, amíg a Fülöp-szigeteken dolgoztunk, állandóan idegeskedtem, mert Manny a ring helyett a törvényhozásba szaladgált, ahová odahaza beválasztották. Itt és most már azért nyugodtabb vagyok” – állította Roach.

Pacquiao felkészülés közben politizál 1

A soros ellenfél, Margarito edzője ugyanakkor komolytalannak nevezte kollégája aggályoskodását. „Freddie Roach a világ legjobb trénere. Kizárt, hogy egy tanítványa, pláne, ha az Manny Pacquiao, ne száz százalékos állapotban, tökéletesen felkészülten lépjen a szorítóba” – jelentette ki Robert Garcia, aki szerint egyáltalán nem szabad komolyan venni a Pacquiao edzőtábor-hanyagoló magatartásáról szóló edzői kifakadást.

Manny Pacquiao (51 győzelem, 3 vereség, 2 döntetlen) és Antonio Margarito (38-6) a WBA (Boksz Világszövetség) jelenleg gazdátlan nagyváltósúlyú világbajnoki övéért csap össze magyar idő szerint vasárnap hajnalban a dallasi Cowboys Stadionban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik