Élet-Stílus

Már a boltokban Lanvin és a H&M férfiaknak szóló kollekciója!

Napokban bemutattuk Lanvin és a H&M női kollekcióját, most pedig ízelítőt adunk a már itthon is kapható férfiaknak készült francia eleganciából.

A hölgyeknek már nem kell attól tartaniuk, hogy túlöltözik férfipartnerüket egy kiadós Lanvin for H&M vásárlás után! Ugyanis a napokban debütált férfiaknak szóló, vagy negyven darabból álló kollekciójával a francia divatház és a H&M. Így már az urak is feltűnően elegánsak és stílusosak lehetnek női partnereik mellett.

A divatfotó-sorozatot a már bemutatott női kollekcióhoz készült kisfilm története ihlette meg. Itt is szállodai enteriőrben láthatjuk az elegáns, de mégis színes darabokat. Jellegzetes motívumként láthatjuk a ballonkabátot, a bokánál húzott öltönynadrágokat, a színes nyakkendőket és cipőket. Hamisítatlan párizsi elegancia némi bolondozással megtűzdelve.

„Izgatottak vagytok? Én is.” – mondta Lucas Ossendrijver, a Lanvin férfiruházatért felelős vezetője a GQ magazinnak párizsi stúdiójában. „Nagyon boldog vagyok, hogy a ruhákon nemcsak a logó, hanem az egyes darabok jellege is megmutatja, hogy milyenek vagyunk.” – tette hozzá.
A kollekcióban szerepet kaptak még a csokornyakkendők, mellények, öltönyök és kardigánok. A letisztult szabásvonallal rendelkező ingek és a szabadnapokon hordható nyomott mintás, bohém pólók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik